Minden felelős – a vállalkozása érdekében eljáró – cégvezető szereti, ha döntései előtt az optimális információk rendelkezésre állnak. Ezek alapján tud megfelelő döntést hozni és ismeri a kockázatokat.

A székhelyszolgáltatás kapcsán sincs ez másképp, a cégvezetők információt gyűjtenek és kiválasztják a legoptimálisabb szolgáltatást nyújtó szolgáltatatót, akivel szerződni szeretnének. A Brandco Kft. már az információgyűjtés során biztosít minden információt leendő partnerei számára, minden előre kalkulálható az utolsó fillérig. Így a vállalkozás már az információgyűjtésnél tud számolni a leendő költségekkel, s a kapott szolgáltatásokkal. Mi, a Brandco-nál úgy gondoljuk, hogy ez hozzátartozik a tisztességes üzleti környezethez. Ennek okán a céged pont azt a szolgáltatást kapja és olyan áron, mint ahogy az honlapunkon is szerepel,
nincsenek beugratós hirdetések, vállalkozásoddal pont az történik amit elvársz, olyan szolgáltatások és olyan áron, mint ahogy az információgyűjtés során is szembesültél vele a honlapon.

De előfordulhat, hogy a székhelyszolgáltatás keresése kapcsán kedvezőbbnek tűnő ajánlatokkal találkozik az érdeklődő vállalkozás, amelyek nem mindig azok. Hogy jó döntés születhessen, minden körülményt meg kell vizsgálnia a döntéshozónak, mielőtt elhatározza magát egy adott szolgáltató mellett. Ugyanis akad jócskán olyan vállalkozás, aki hallgatott az „ingyenes székhelyszolgáltatás 3-6 hónapig, majd ha nem tetszik elmehetsz” szlogenre. Azonban ennek megfizette az árát, mert nem számolt egy tényezővel, a társasági szerződés módosításához szükséges költségekkel, amelyek nem kis összeget tesznek ki, és valóban igen, elmehet 3-6 hónap után, ha nem tetszik az ár vagy szolgáltatás, azonban az újabb székhelyváltoztatás jogi költségei megint több tízezer forintot tesznek ki. S így sokan bennragadnak az „ingyenesség” csapdájában, amiből nem éri már meg váltani, mert plusz költségekkel jár és megint plusz ügyintézéssel.
Továbbá a Székhelyszolgáltatásról szóló 7/2017. (VI. 1.) IM rendelet tekintetében is aggályos lehet a fenti gyakorlat, hiszen egy éven belül rendes felmondással nem lehet felmondani a székhelyszolgáltatási szerződést, a rendelet 1.§ (3) bekezdése alapján, hacsak nem a cég maga is
határozott időre jött létre. Ennek okán, hogy minden körülménnyel lehetőség legyen kalkulálni, a kapcsolódó ügyvédi díjakat is érdemes mindig beleszámolni a költségek közé, hiszen azok minden egyes váltáskor felmerülhetnek.

De ha nem akarsz meglepetéseket, válaszd a Brandco Székhelyszolgáltató Kft-t!

Kiszámítható költségek, könnyen megközelíthető, kedvező árak!

Egyedi ajánlatot kérek!

Kérj egyedi ajánlatot!
Adataid megadását követően mi 24 órán belül felkeresünk és megbeszéljük a részleteket!

    Székhelyszolgáltatás

    már 1.299 Ft + Áfa / hó-tól!  Hívj minket bizalommal!

    • +36-70-398-2827