Ezt a kérdést érdemes abból a szempontból vizsgálni, hogy mi lehet az alternatív költsége annak, ha nem veszünk igénybe székhelyszolgáltatást és innen már mindenki el tudja dönteni magában, hogy megéri-e vagy sem.

A Brandco Kft-nél a legkedvezőbb székhelyszolgáltatás díja 1299 Ft + ÁFA/hónap, amely egy évre csupán 19 797 Ft.

Az egy évre kifizetett bruttó 19 797 Ft-ért a megrendelő kap egy székhelyet, cégnevét kiírják, postáját átveszik és a postás távozása után pár órán belül scannelésre kerül az átvett levelek tartalma, így megrendelő hamar hozzájut az információhoz és így bármikor ráér átvenni papír alapú küldeményeit. További előny, hogy a társaságot bármely hivatal, hatóság, ha személyesen keresi, azt a székhelyen fogja tenni, ahol 9-17 óra között munkanapokon mindig rendelkezésre állnak a szolgáltató munkatársai.

Az egy évre kifizetett 19 797 Ft-ért sokaknak megéri ez a nyugalom és biztonság, hogy rendelkezik  professzionális székhellyel, küldeményei mindig eljutnak hozzá és a legalkalmatlanabb pillanatban felbukkanó hivatalokkal sem a megrendelőnek kell foglalkozni a székhelyen.

Alternatív költség tekintetében pedig esetlegesen megspórol a lehetséges megrendelő 19 797 Ft-ot egy évre, azonban akár saját, ismerős, vagy rokon lakására bejelentett, vagy bérelt iroda a székhely fenn áll annak az esélye, hogy nem mindig kerülnek átvételre a postai küldemények, így a cégvezető/vállalkozó drága idejéből kell, hogy áldozzon arra, hogy a postáról ezeket kiváltsa.

Ha magánlakásba, házba történik a vállalkozás székhelykénti bejelentése, már nem lehet kedvezményeket igénybe venni a házban lakó magánszemélyeknek az ingatlan tekintetében, és bizonyos díjak is magasabbak, mint például a kéményseprésért fizetett díj.

Akik irodát bérelnek, de nem használják ki igazán, azok pénzben sokkal többet fizetnek ki alternatív költségként feleslegesen, mintha székhelyszolgáltatást vennének igénybe. Időnként, ha ügyfelet fogadnak, a Brandco Kft. által nyújtott tárgyalóbérlési lehetőséget kihasználva jobban járnak, mint a felesleges irodabérlési költséggel.

Minden vállalkozó, akinek tevékenysége okán csupán székhelyre van szüksége, de nem ott tevékenykedik, üzletvitele nem állandó székhelyhez kötött, annak megéri a székhelyszolgáltatást igénybe venni

Szeretettel várjuk leendő és meglévő ügyfeleinket!

Egyedi ajánlatot kérek!

Kérj egyedi ajánlatot!
Adataid megadását követően mi 24 órán belül felkeresünk és megbeszéljük a részleteket!

    Székhelyszolgáltatás

    már 1.299 Ft + Áfa / hó-tól!  Hívj minket bizalommal!

    • +36-70-398-2827