1. A gazdaság szereplőinél, elsődleges kérdés a jó ár, így ezzel kezdem. A Brandco Kft-nél már 1 299 Ft + Áfa/hó áron lehet székhelyszolgáltatást igénybe venni, egy éves előre fizetés esetén, mely bruttó teljes ára így 19 797 Ft. egy évre.

2. A jó ár mellett fontos a szolgáltatás színvonala, így amit kínálunk: postai küldemények átvétele 9-17 óra között minden munkanapon, cégtábla kihelyezése, levelek felbontása, azok tartalmának scannelése – a postás érkezése után- hogy ügyfeleink minél előbb hozzájussanak az információkhoz. Természetesen kérés esetén nem bontjuk a leveleket.

3. Cégalapítás irodánkban csupán 15 747 Ft+Áfa, így 19 999 Ft bruttó összegért lehet egy új társaság tulajdonosa.

4. Központi elhelyezkedés, tömegközlekedéssel, gépjárművel egyaránt könnyen megközelíthető, a Lehel téri metrómegállótól csupán 2 perc sétára vagyunk.

5. Modern iroda várja az ügyfeleket, minden igényt kielégítő irodai infrastruktúrával, kedves segítőkész kollégákkal. Igény esetén tárgyaló bérlésre is van lehetőség!

6. Az irodahelyiség a Brandco Kft. tagjainak magántulajdona, így nem kell attól tartani, hogy váratlanul megszűnik a szolgáltatás. Nálunk nem érik kellemetlen meglepetések. Irodánkban alapvető a jogszabályoknak megfelelő feltételek biztosítása minden tekintetben.

7. Partnereinkkel, a KMD Könyvelőiroda és Adótanácsadó Kft.-vel és továbbá a jogi szolgáltatásokat biztosító partner ügyvédi irodánkkal a könyvelési és jogi szolgáltatásokat is azonnal biztosítani tudjuk.

+1       Minden egyedi kérésre, ajánlatra nyitottak vagyunk, egyedi igényeket is kiszolgálunk előzetes egyeztetés alapján.

Egyedi ajánlatot kérek!

Kérj egyedi ajánlatot!
Adataid megadását követően mi 24 órán belül felkeresünk és megbeszéljük a részleteket!

    Székhelyszolgáltatás

    már 1.299 Ft + Áfa / hó-tól!  Hívj minket bizalommal!

    • +36-70-398-2827