Kristóf, ügyfelünk szerződéskötés után, azonban már több hónap üzleti kapcsolat elteltével, mikor bejött a postai küldeményeiért, – talán az irodában uralkodó jó hangulat okán – a következő kérdést tette fel nekünk:

– Hogyan lehetséges, hogy a Brandco Kft. ilyen jó áron tud dolgozni, hiszen az egy éves előrefizetéssel kötött székhelyszolgáltatási szerződés ellenértéke még a bruttó 20.000 Ft-ot is alig éri el és mégis minőségi szolgáltatás tapasztalok?

Pedig nemrég, amikor más, hasonló szolgáltatást nyújtó piaci szereplők honlapjain keresgéltem – a számomra legjobb- székelyszolgáltatás után, akkor tapasztaltam, hogy nagyon sokan tanácsolják, hogy az olcsó székhelyszolgáltatókat el kell kerülni.

A Brandco Kft. pedig a legolcsóbb és a szolgáltatás színvonala is kiváló és még a marketingre is bőven áldoz a cég.

Mi a titok?

Válaszunkban elárultuk, hogy semmi titok sincs a dologban. A hatékonyan együttműködő székhelyszolgáltató-, könyvelő-, és ügyvédi iroda okán érvényesül a szinergia. Így az együtt hatás során jóval eredményesebbek tudunk lenni, mint külön-külön. Azonban a keletkező pozitív hatásból juttatunk az ügyfeleinknek is, mely az alkalmazott árainkon keresztül válik érezhetővé.

Ezért lehetséges, hogy már 1.299 Ft/hó + Áfa áron is tudjuk nyújtani a szolgáltatásunkat, mely egy évre még a 20.000 Ft-ot sem éri el, továbbá a cégalapítás díja sem haladja meg a bruttó 20.000 Ft-os árat sem. Emellett lazák vagyunk, hiszen nyugodtan alapíthatsz itt céget, nincs semmilyen kötelezettség, hogy más szolgáltatást is vegyél igénybe, mert különben nem ennyi az ár. Igénybe veheted szolgáltatásainkat külön is, az ár nem lesz magasabb.

Kristóf okos döntést hozott, mikor a BRANDCO Székhelyszolgáltató Kft-t választotta, hiszen a színvonalas szolgáltatás mellett a jó ár is számít!

Egyedi ajánlatot kérek!

Kérj egyedi ajánlatot!
Adataid megadását követően mi 24 órán belül felkeresünk és megbeszéljük a részleteket!

    Székhelyszolgáltatás

    már 1.299 Ft + Áfa / hó-tól!  Hívj minket bizalommal!

    • +36-70-398-2827